Četvrtak, 09 Prosinac 2021

ANA BEGIĆ TAHIRI I BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ ODABARLE OMILJENI ADVENT

Napisao:  G.E.T.
(Reading time: 1 - 2 minutes)
ANA BEGIĆ TAHIRI I BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ ODABARLE OMILJENI ADVENT

Hrvatske glumice Ana Begić Tahiri i Bojana Gregorić te vaterpolist Marin Dašić otkrili su ovogodišnje najdraže adventsko mjesto u Zagrebu.

Bajkovito uređenje Bota Šare u Ulici kralja Zvonimira 124 ove godine posebno privlači pažnju. Uz predivno uređenje, na prostranoj terasi svakog četvrtka uživamo u live izvedbama božićnih hitova. Uz živu vatru, poklone i priče iz davnina ovo mjesto u samo nekoliko dana pretvorilo se u čarobnu adventsku lokaciju koju svakako vrijedi posjetit. 

Već na samom ulasku na terasu Bote poglede nam privlače veliki pokloni. Oni simboliziraju najposebnije darove, a to su vrijeme, pažnja i ljubav koji su nam ove godine potrebniji no ikada. Prostrani restoran svojim nas uređenjem vodi u neka prošla vremena kada smo pred blagdane s veseljem, uz priče naših starih, čekali onaj trenutak kada ćemo ispod bora pronaći poklone te uživati u obiteljskim trenucima i božićnom ugođaju.  

Ana Begic Tahiri

Prekrasan ambijent ispunjen je zelenilom pristiglim s juga Hrvatske, iz malostonskog zaljeva, od kuda korijene vuče obitelj Šare. Miris pinus bora i lovora najbolji su poziv za adventsku gastro bajku koju su nam pripremili ovog Božića. 

Svaka od drvenih poklon kutija predstavlja jedan od osjećaja, a detalji su tu kako bi decentno najavili gastro bajku. Miris Tanjinih fritula, teta Marinih kolača, ribe u soli i drugih blagdanskih specijaliteta ovog ćemo adventa dijeliti s najmilijima. 

Na kraju druženja, ne preostaje nam ništa nego posjetiti veliku blagdansku poklon kućicu u kojoj ćemo rado s najdražima ovjekovječiti ove zajedničke trenutke. Njom uz zelenilo s juga, dominira fotelja iz bote obitelji Šare, stare skije te topla dekica koja će, uz živu vatru, zagrijati ove hladne dane koji su pred nama. Upravo zato, ovaj je Advent u Bote posvećen obitelji, prijateljima i onima koje najviše volimo. Vrijeme je ovo da im poklonimo ljubav i pažnju te provedemo dragocjeno vrijeme s onima koje najviše volimo. 

Čarolija će potrajati sve do Badnjaka kada će se i vrijedna ekipa Botinog tima pozdraviti s Vama i uživati sa svojim obiteljima.