Utorak, 26 Siječanj 2021

Rowenta R - najtanji robotski usisavač 4u1

Napisala:  G.E.T.
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Rowenta R - najtanji robotski usisavač 4u1

Očistite svoj dom robotskim usisavačem Rowenta Explorer 60  koji je visok svega 6 cm  i opremljen najsuvremenijom navigacijom te je posebno koristan za osobe koje pate od alergija

Ovaj samo 6 centimetara visoki robotski usisavač  neviđenih je  i nepobjedivih performansi koje mu omogućavaju besprijekorno kretanje u sve, pa i najmanje kutke prostorija u kojima se nakupljaju  životinjske dlake i prašina. Bez obzira koliko namještaj bio nizak ovaj robot prolazi ispod kreveta, kuhinjskih ormarića ili čak ispod sofe. Veličina ovog XS robota omogućuje mu lak prolaz na bilo kojoj površini i neopisivu okretnost  za besprijekorno i lako čišćenje.

Robotski usisavač RR7447 opremljen je vrhunskom navigacijom Smart Exploration 4.0. Dok čisti vaš dom on  metodično prikuplja podatke o vašem kućanstvu u stvarnom vremenu pomoću integriranih infracrvenih senzora, žiroskopa i bočnih senzora. Osim toga opremljen je i sa senzorom koji prepoznaje tepih i tada se robotski usisavač automatski prebacuje u najjaču postavku snage usisavanja. Sve to su značajke najnaprednije tehnologije kojom su danas opremljeni najnapredniji dronovi.

Rowenta R - najtanji robotski usisavač 4u1

Taj je robotski usisavač vaše tajno oružje protiv alergija. Sigurno se pitate zašto? Zato što je opremljen s novim sustavom Aqua Force 2u1 što znači da on pod istovremeno usisava i pomoću ugrađene vlažne krpe briše pod, što mu omogućava voda iz rezervoara koji se nalazi u robotu. Zahvaljujući tim performansama on je primjeren za uklanjanje i najsitnijih četica prašine, te također i najtvrdokornijih mrlja. Osim toga ima ugrađen filtar visokih performansi koji osigurava 99,9% zadržavanja prašine. Sve te njegove izuzetne tehnologije pridonose tome da je ovaj model robota usisavača posebice primjeren i koristan za osobe koje pate od alergija. Možemo još k svemu tome dodati da se s njim mogu usisavati i osvježiti i najdeblji tepisi koji su i većinom i najproblematičniji za čišćenje, a pravi su izvor prašine koja šteti alergičarima.

Osim svih ovih navedenih performansi ovaj robotski usisavač ima još i aplikaciju koja vam omogućava da se lako s njim možete povezati s bilo kojeg od vaših inteligentnih uređaja: pametnog telefona ili pametnog sata ili glasovno mu zapovjediti preko Amazone Alexa ili vašeg Google asistenta. On će zahvaljujući tome moći usisavati i bez vašeg prisustva što će vam uštedjeti vrijeme i energiju. Na taj će te si način moći dopustiti luksuz bez premca stjecanjem kontrole nad svojim robotom bilo gdje i u bilo koje vrijeme, kad god vam to palo na pamet, a da ni prstom ne maknete. Sve što za to morate učiniti je da jednostavno otvorite svoju aplikaciju Rowenta Robots kako biste joj mogli pristupiti putem Wi-Fi mreže.