Notice: Trying to get property 'class' of non-object in /home/getuhr/public_html/plugins/content/easyimagecaption/easyimagecaption.php on line 323

Notice: Trying to get property 'class' of non-object in /home/getuhr/public_html/plugins/content/easyimagecaption/easyimagecaption.php on line 323
Utorak, 17 Studeni 2020

ROX Beauty otvorio prvu fizičku trgovinu u Zagrebu koja izgleda fantastično

Napisao:  G.E.T. Matea Smolčić Senčar; PR
(Reading time: 2 - 3 minutes)
ROX Beauty otvorio prvu fizičku trgovinu u Zagrebu koja izgleda fantastično

Trend beauty uređaja omogućuje tretmane iz vlastitog doma u vrijeme kada mi to želimo. ROX Beauty Store objedinjuje popularne beauty uređaje, a njihova prva trgovina otvorena je u centru Zagreba

U moru brojnih dekorativnih i preparativnih brendova na tržištu, na velika vrata u industriju ljepote ušli su beauty uređaji za njegu kože. Čišćenje, oksigenaciju, anti-aging, lasersko uklanjanje dlačica i mnoge druge tretmane navikli smo raditi u salonima za uljepšavanje, međutim užurban način života i manjak vremena za odlazak u salone doveo je do velikog porasta trenda beauty tretmana iz topline vlastitog doma u vrijeme kada mi to želimo. Tvrtka koja se profilirala u distribuciji i prodaji beauty uređaja na hrvatskom tržištu je ROX Beauty, web shop specijaliziran za uređaje za njegu lica, tijela i kose.

Otvaranje prve fizičke trgovine

Foto: Matea Smolčić SenčarFoto: Matea Smolčić Senčar

ROX Beauty nedavno je otvorio svoju prvu fizičku trgovinu u srcu Zagreba, na adresi Ilica 54. U prekrasno uređenom beauty storeu, čiji dizajn potpisuje Brigada, svaka ljubiteljica preparativne kozmetike može uživati u premium  beauty uređajima za njegu kože i kose, anti-aging, lasersko uklanjanje dlačica i mnoge druge uređaje.

„Uspjeh ROX Beauty web trgovine i komunikacija s krajnjim potrošačima putem društvenim mreža i digitalnih platformi potaknuli su nas da idemo korak dalje i otvorimo ROX Beauty Store u kojemu ćemo stvoriti vrlo važan fizički kontakt sa svim našim kupcima, ali i svima zainteresiranima za premium beauty uređaje. Svi koji žele mogu doći u ROX Beauty Store i pitati naše ljubazno osoblje sve što ih zanima u vezi naših brendova i proizvoda, a najveći benefit za kupce je to što svaki uređaj u Storeu mogu isprobati prije kupnje. Na taj način želimo širiti lojalan odnos koji gradimo s korisnicima naših proizvoda“, kažu iz ROX Beautyja.

Među prvima, ROX Beauty Store posjetile su domaće zvijezde i poznati infleunceri poput Severine, Lane Jurčević, Dore Predojević, Pamele Smoljanić, Valentine Walme i Ane Ude koje su se oduševile konceptom i uređenjem prostora.

Severina_ Foto: Matea Smolčić SenčarLana Jurčević

ROX Beauty store uređivala Brigada

Za prekrasno uređen prostor ROX Beauty Storea zaslužna je Brigada, arhitektica i dizajnerica Mia Petričević i voditeljica projekta Marija Lukić.

„Vodeći se konceptom „rituali zadovoljstva“, dizajnirali smo prostor koji stvara osjećaj ugode, intime i mekoće - kupci ulaskom u dućan napuštaju užurbani vanjski svijet i zakoračuju u prostor koji ih poziva da uspore i izdvoje vrijeme za vlastitu njegu. Ovakav koncept zahtijeva tzv. total dizajn koji dosljedno prenosi priču brenda u prostor. Tako prostorom dominira boja koja asocira na ljudsku kožu, a zaobljene linije postamenata i rasvjetnih tijela stvaraju osjećaj fluidnosti i nježnosti. Željena toplina prostora postignuta je brojim detaljima, pažljivo odabranim teksturama, tkaninama, rasvjetom, glazbom, ali i neizostavnim mirisom“, istaknula je Mia Petričević, arhitektica i dizajnerica iz Brigade.

ROX Beauty

Store u Zagrebu tek prvi u nizu

Tvrtka ROX Beauty čije se poslovanje proteže i izvan granica Hrvatske, na sve države regije, neće stati na prvom otvorenom ROX Beauty Store u Zagrebu. U planu je otvaranje trgovina i u prijestolnicama naših susjednih zemalja Srbije i Bosne i Hercegovine, gdje se poslovanje web trgovinom već proširilo.

„Već imamo lokacije za iduća dva ROX Beauty Storea koji će se otvoriti u Sarajevu i Beogradu, ali o tome ćemo otkriti više u skorijoj budućnosti“, ističu iz tvrtke ROX Beauty.