Srijeda, 22 Veljača 2017

Stiže nam ožujak – mjesec promjena

Napisao:  Višnjica Munda
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Stiže nam ožujak – mjesec promjena

Dnevni wellness s prijateljicama ili bijeg od svakodnevice? Pronađite razlog za opuštanje u Termama Tuhelj… Ili ga uopće nemojte tražiti, nego već danas počnite misliti na sebe

Stiže nam ožujak, mjesec u kojem slavimo žene. Kažu da je on i mjesec promjena jer se polagano izvlačimo iz kaputa, počinjemo paziti što jedemo, pripremamo plan vježbanja… No, prije svakog velikog planiranja potrebno se malo i odmoriti.

Zašto ne biste u ožujku odabrali Terme Tuhelj, koje svakoga mjeseca pripremaju posebne ponude opuštanja i unapređenja stila života i to bez obzira na spol i dob.Buđenje osjetila s neograničenim kupanjem i saunanjem uz 50 posto popusta za boravak druge osobe, odličan je izbor, a taj paket uključuje i gratis boravak za dijete do 12 godina.Za ljubitelje masaža koji u ovom opuštajućem tretmanu žele uživati u paru, romantičan paket  je super ideja.

Volite li plivanje i vodene aktivnosti, otkrivanje blagodati termalne vode svakako će biti idealno rješenje za vašu dnevnu rutinu. Jeste li znali da su vježbe u vodi puno učinkovitije od onih na suhom? Pridružite se aktivnostima na Vodenom planetu i pronađete svoj način relaksacije - plivanje, vježbe u vodi, aqua aerobic, podvodne masaže, anđeoski dodir vode ili samo plutanje uz uživanje u pogledu na mural poznatog umjetnika Ede Murtića.

Ako više volite saune i wellness opuštanje, ne propustite najveći Svijet sauna s više od 18 različitih neponovljivih sauna programa. Poznata je činjenica da topli zrak sauna pogodno utječe na dišne putove pa ovu pozitivnu naviku svakako morate uvrstiti u svoj raspored i to barem jednom tjedno. Ženski dio ekipe, uživat će u ženskom danu u saunama svakog utorka od 18 sati. Za posebnu detoksikaciju tu su i home made wellness tretmani SPAeVITA centra poput masaža i tretmana kože koji će idealno upotpuniti vaš dan.

Možda je upravo ožujak - mjesec u ženskom znaku, savršeno vrijeme za početak vašeg puta prema promjenama. Bez obzira odlučite li se na opuštanje u paru ili ćete ipak sve istražiti sami, neka put prema pozitivnim promjenama bude prepun dobrih navika.

Stiže nam ožujak – mjesec promjenaStiže nam ožujak – mjesec promjenaStiže nam ožujak – mjesec promjenaStiže nam ožujak – mjesec promjena