Ponedjeljak, 19 Listopad 2020

Franko’s Street postaje Franko’s Sweets by Le Kolač

Napisala:  G.E.T.
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Franko’s Street postaje Franko’s Sweets by Le Kolač

Boutique slastičarnica Roberta Hromalića, Le Kolač, poznata je po inovativnom i progresivnom stilu oblikovanja svojih slastica, a nedavno svoju kuhinju preselila na novu adresu, dok prostor na staroj adresi (Petretićev trg 3) uskoro kreće u širenje i renovaciju. Le Kolač uspješno surađuje s više lokala pa se tako Hromalićeve slastice mogu naći na raznim adresama.

Jedna od njih je Franko’s Street koji se nalazi u samom centru Zagreba, na Europskom trgu, a poznat je po ponudi azijskih specijaliteta pripremljenih od domaćih visokokvalitetnih namirnica, ali i po raznovrsnoj ponudi domaćih i stranih craft piva, vrhunskih vina, pjenušaca i inovativnoj koktel karti. Predivan prostor i mirna terasa Ban centra u Cesarčevoj postali su im premali za sve navedeno, stoga se sushi bar, s optimiziranom ponudom, uskoro seli na novu adresu u središtu Zagreba, o čemu ćemo uskoro pisati.

Suradnja Le Kolača i Franko’sa, nove ideje, širenje kapaciteta proizvodnje i ponude, dovele su do zajedničkog projekta na kojeg su, ističu svi uključeni, jako ponosni.  "Iako je 2020. godina donijela brojne prepreke, one nas nisu spriječile da i dalje rastemo i širimo se. Sretni smo što ćemo kraj godine obilježiti s novim projektima i suradnjama."

 Od 30.10.2020. Franko’s Street postaje Franko’s Sweets by Le Kolač!

Franko’s Sweets by Le Kolač mjesto je koje spaja iznimnu barsku priču s vrhunskim slasticama i ugođajem. Uskoro ćete moći predahnuti na terasi uz kavu ili prirodni sok, uživati u punoj ponudi Le Kolač slastica, ispijati prvoklasne svjetske whiskeye i žestoka pića, degustirati inovativne signature alkoholne i bezalkoholne koktele koje je osmislio barmen Filip Ramljak, a hladne zimske dane moći ćete provoditi u ugodnom interijeru s pušačkim prostorom na katu.

U slatkoj ponudi tako će se naći 9 vrsta kolača (Lješnjak, Pita od jabuka, Yuzu cheesecake, Tart karamel badem, Čokolada tonka, veganski Flan soja kokos te kolači nastali u suradnji s Krašem - Bajadera, Griotta i Ruby), 3 vrste sladoleda u pakiranjima od 250 i 750 ml (Yuzu, Bajadera i Pistacija), keksi (Čokolada, Limun i cvijet naranče, Vanilija i lješnjak), teglice (Pasta od lješnjaka, Čokoladni karamel, Slani karamel) i Six pack - paket od 6 kolača po vašem izboru po promotivnoj cijeni.

Torte, kao i sve druge proizvode iz Le Kolač slatke ponude možete naručiti putem novog Le Kolač webshopa. Tamo možete pogledati cjelokupnu Le Kolač ponudu i slobodno nam se obratiti.

Ponuda se, kao i do sada, konstantno nastavlja širiti i mijenjati, a u planu je skoro uvođenje slane ponude, nekoliko vrsta Le Kolač brunch salata i sendviča koje ćete kao i slatku ponudu moći konzumirati u njihovom prostoru ili ponijeti van.

Slatka ponuda također će se širiti. Uskoro u Franko’s Sweets by Le Kolač, ali i na adresi Petretićev trg 3 možete očekivati desetak novih okusa sladoleda i limited edition ponudu kolača.

Jedva čekamo!