Ponedjeljak, 20 Lipanj 2016

Zelena pašta sa škampima

Napisao:  G.E.T.
(Reading time: 1 minute)
Zelena pašta sa škampima

Sastojci (za 3 osobe):

  • 500 g očišćenih svježih ili
  • smrznutih škampi
  • 500 g ravnih zelenih lazanja Paštaria
  • 2,5 dl vrhnja za kuhanje Tonka
  • maslinovo ulje
  • 50 g maslaca
  • 1 crveni luk
  • 1 češnjak
  • vezica peršina
  • začini: sol, papar

Priprema:

Škampe očistiti. Na maslinovu ulju popržiti češnjak i potom popržiti škampe. Dodati vrhnje za kuhanje, peršin i začiniti.

Paštu skuhati prema uputama. Kad je gotova, pomiješati je sa škampima, dodati maslac i sve dobro promiješati.

{youtube}v=jBgPXoo4UDE{/youtube}

 

Pusti pašti na volju