Subota, 05 Srpanj 2014

CRTA Wine & Cocktails

Napisao: 
(Reading time: 1 minute)
CRTA Wine & Cocktails

Ako u centru Zagreba poželite malo prave klupske atmosfere, tada je novotvoreni caffe bar Crta vaš pravi izbor.
Nalazi se u Teslinoj, a zadovoljiti će vas u mnogočemu. Ima ozbiljnu vinsku kartu, bolju nego većina caffe barova, što i ne čudi kada znamo da ponudu Crte potpisuje Loreena Meda. Dobar izbor čajeva i naravno, odlična kava. I da ne zaboravimo, iznenađujuće veliki izbor rakija. 

Malo "pomaknuto" uređenje takvo je samo na prvu. Ubrzo shvatite kako vas ambijent polako opušta i vrlo brzo uvidite da uživate u njemu samom.

Naravno, za to je svakako zaslužan DJ ili live band, koji nisu rijetka pojava u Crti.

Jedna od zanimljivosti koja će vas sigurno iznenaditi (barem mene je) jest vrčić koji dobijete uz kavu, a u njemu - med. I to ne bilo kakav, već ekološki, nabavljen na Malom placu na Tavanu.

Ako planirate neko ozbiljnije druženje u Crti, nije problem dogovoriti tapase za koje ne sumnjamo da će ih Loreena napraviti izvanserijski dobro.

Sve u svemu, jedno odlično mjesto za večernji izlazak i još jedan dokaz da naša Loreena zna što radi.

Loreena Meda & Tomislav Stiplošek

 

Tomislav Stiplošek

Tomislav Stiplošek glavni je urednik G.E.T. Reporta i predsjednik udruge za kulturu stola G.E.T.

U 2016. godini FIJET Hrvatska u suradnji sa Zborom turističkih novinara HND-a dodijelio mu je priznanje za osobni doprinos popularizaciji i afirmaciji turističkog novinarstva te promicanje etičkih i profesionalnih standarda struke, koje dodjeljuje  u sklopu godišnje nagrade "Marko Polo".