Četvrtak, 20 Svibanj 2021

Počelo cijepljenje zaposlenika u Falkensteineru

Napisao:  G.E.T. Falkensteiner Hotels & Residences
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Počelo cijepljenje zaposlenika u Falkensteineru

Iznimno važan korak prema uspješnoj turističkoj sezoni; sigurnost zaposlenika i gostiju na prvom mjestu

U koordinaciji s Ministarstvom turizma i sporta i Zavodom za javno zdravstvo počelo je dobrovoljno cijepljenje zaposlenika resorta Falkensteiner Borik u Zadru i resorta Falkensteiner Punta Skala u Petrčanima, a zaposlenici hotela Falkensteiner hotel Punat na Krku prvu su dozu već primili.

Zaposlenici u turističkom sektoru prioritetna su skupina za cijepljenje protiv koronavirusa, što je ujedno i iznimno važan preduvjet za uspješnost turističke sezone, smatraju u Falkensteineru.

”Podržavamo ovu inicijativu i vjerujemo kako će i ovaj korak doprinijeti stabilizaciji epidemiološke situacije i potvrdi da je Hrvatska sigurna destinacija za odmor. U Falkensteiner hotelima i kampu, u suradnji s ekspertima, još na početku pandemije izrađeni su standardi i procesi za siguran i ugodan odmor. Falkensteiner hoteli nositelji su oznaka Safe Stay in Croata i Safe travel koje izdaje Ministarstvo turizma i sporta i koje potvrđuju poštivanje svih sigurnosnih protokola. Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i gostiju su nam prioritet i u normalnim vremenima, a pogotovo u današnjim te i ovim činom dodatno doprinosimo stvaranju sigurnijeg okruženja i ugodnijeg boravka gostiju u našim hotelima”, poručuju iz Falkensteinera.

Međunarodna hotelska grupa Falkensteiner početkom travnja uvela je i novu strategiju testiranja koja se temelji na važećim preporukama EU. Uz redovno testiranje svih zaposlenika ova inicijativa uključuje i besplatno antigensko testiranja za sve goste na dan dolaska u hotel ukoliko nemaju negativan PCR test ili potvrdu o cijepljenju.

Više informacija: https://www.falkensteiner.com/hr/corona