Četvrtak, 22 Srpanj 2021

Čakovečki mlinovi lansirali su brašno za pizzu i brašno za burek koje dolazi u novoj ambalaži

Napisao:  G.E.T.
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Čakovečki mlinovi lansirali su brašno za pizzu i brašno za burek koje dolazi u novoj ambalaži

Čakovečki mlinovi, jedna od vodećih hrvatskih prehrambenih kompanija, na tržište je lansirala dva nova proizvoda, brašno idealno za burek i brašno za pizzu, koji su se pridružili ostalim njihovim visokokvalitetnim proizvodima. Cijela linija namjenskih brašna dolaze u novoj ambalaži koju ćete lako primijetiti na policama trgovina, a osim ambalaže redizajniran je i logotip. Prepoznatljivi motivi Čakovečkih mlinova sada dolaze u novom ruhu, kojeg karakterizira moderan i pročišćen dizajn koji savršeno karakterizira brend.

Druženja uz pizzu

Jedno od najomiljenijih i najpoznatijih jela na svijetu je svakako pizza, a kada se okrenete oko sebe na ovim našim geografskim prostorima možemo reći da joj uz bok definitivno staje burek. Ova dva jela, ma koliko bila omiljena, često se ustručavamo napraviti i prepuštamo ih stručnjacima zbog straha da ne pogriješimo i zacementiramo si status "onih koji nisu vješti u kuhinji". Ne moramo svi biti vrhunski kuhari da bi znali napraviti dobru pizzu ili burek, ali ipak tajna je u detaljima. Za početak najvažnija je kvaliteta namirnica, a kada govorimo o ova dva jela najvažnije je brašno. U ponudi Čakovečkih mlinova tako možemo pronaći brašna za raznu namjenu kako bi naši zalogaji bili što slasniji. Raženo, kukuruzno, integralno i pšenične klice tako od sada možemo pronaći u potpuno novom ruhu.

Čakovečki mlinovi - namjenska brašnaČakovečki mlinovi - namjenska brašna

Dizajn ambalaže osmislila je agencija Alert, a poseban je upravo po tome što se na poleđini pakiranja nalaze i recepti za ukusna jela. Tako ćete bez problema moći napraviti raženi, integralni ili kukuruzni kruh, a cijela obitelj može uživati u zajedničkom pravljenju pizze. Novi proizvodi - brašno za pizzu i brašno za burek, koji također dolaze u novoj ambalaži, pretvorit će vas u prave majstore kuhanja. To su prepoznali i hrvatski influenceri: Janja Benić – Janjolinka, Doris Pinčić, Hungry Mile i Sanja Mijac – Domaćica Sanjakoji su se među prvima uvjerili u kvalitetu novih proizvoda Čakovečkih mlinova.

Birajte tradiciju i kvalitetu

Više od svega kada razmišljamo o našoj prehrani trebamo razmišljati o namirnicama koje se nalaze na našem stolu. Važno je da su kontroliranog podrijetla i da se njihova prerada odvija u kontroliranim uvjetima od samog početka proizvodnje do finalnog pakiranja. Čakovečki mlinovi jedna su od vodećih hrvatskih prehrambenih kompanija koja djeluje još od 1893. godine, a najznačajnije djelatnosti kojima se bavi su mlinarstvo, pekarstvo i proizvodnja bučina ulja. Tajna njihova uspjeha je u prvoklasnim sirovinama, znanju i iskustvu djelatnika, kontinuiranom ulaganju u najsuvremenije tehnologije te ljubavi koju ulažu u poslovanje. Kupci to itekako prepoznaju pa se zato njihov uspjeh već godinama mjeri i na domaćem i stranom tržištu.

Nino Varga, predsjednik uprave Čakovečkih mlinovaNino Varga, predsjednik uprave Čakovečkih mlinova

"Kontinuiranim rastom i ulaganjem u proizvodnju i brending, Čakovečki mlinovi pozicionirali su se na sam vrh hrvatske prehrambene industrije, a ono što je najvažnije, što je u konačnici okosnica cijele naše filozofije, je to da naši kupci prepoznaju i cijene našu kvalitetu. Možete imati bilo kakvu poslovnu strategiju, ali ako vaš proizvod nije proizveden po najvišim standardima, kupci će to osjetiti i to će se prije ili kasnije osjetiti i na rastu i razvoju same kompanije", izjavio je Nino Varga, predsjednik uprave Čakovečkih mlinova.

S vama gotovo 130 godina

Čakovečki mlinovi - tradicija i kvalitetaČakovečki mlinovi jedna su od vodećih hrvatskih prehrambenih kompanija koja djeluje još od 1893. godine, a najznačajnije djelatnosti kojima se bavi su mlinarstvo, pekarstvo i proizvodnja bučina ulja. Tajna njihova uspjeha je u prvoklasnim sirovinama, znanju i iskustvu djelatnika, kontinuiranom ulaganju u najsuvremenije tehnologije te ljubavi koju ulažu u poslovanje. Sjedište tvrtke je u Čakovcu, a proizvodni pogoni, osim u Čakovcu, nalaze se u Donjem Kraljevcu i Oroslavju. Čitavo vrijeme svoje stoljetne tradicije Čakovečki mlinovi surađuju s proizvođačima poljoprivrednih proizvoda iz Međimurske i okolnih regija otkupljujući domaću hrvatsku pšenicu, kukuruz i druge sirovine. Godišnje prerađuju više  od 50.000 t pšenice i 10.000 t kukuruza, a proizvode preko 10.000 t kruha, peciva, kolača i brzo smrznutih tijesta. Čakovečki mlinovi u svom poslovanju posvećeni su i jednom cilju – suradnju sa selom te veliki dio  svojih potreba za žitaricama pokrivaju s hrvatskih oranica.

Za inspiraciju i recepte pratite  InstagramFacebook stranice Čakovečkih mlinova.