Wine Me Up - Gradiška

Wine Me Up
B. Gradiška, Savski kej
Subota, 30 Srpanj 2022
Napisao:  G.E.T.
Wine Me Up - Gradiška

Wine Me Up je festival koji se održava nekoliko puta godišnje, uvijek na drugoj lokaciji, a namijenjen je svim ljubiteljima dobre zabave, kvalitetnih razgovora i lijepih vina.

Sam događaj nastao je sa željom da se publika upozna s vinarijama s kojima do sada nije imala prilike, ali i da ponovo uživa u omiljenim okusima vina s kojima su se već susreli, kao i da se stvori još jedno događanje koje će pružiti užitak i zabavu u jednom.

 Sljedeći najavljen datum i lokacija su 30. 7. 2022. i Savski kej u Bosanskoj Gradišci. Održavanje u neposrednoj blizini hrvatske granice čini ovaj događaj interesantnim i hrvatskim vinarima jer se mogu predstaviti BiH publici koja prilično gravitira Hrvatskoj, ali i hrvatskoj publici koja ovako može, uz njihove proizvođače, uživati uz vina već poznatih ili potpuno nepoznatih vina iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije pa čak i Crne Gore i Makedonije. I pritom se odlično zabaviti.

Neobične lokacije, pozitivna energija i dobra muzika su elementi koji čine ovaj festival posebnim. Tajna je upravo u atmosferi, u autentičnom duhu koji Wine Me Up stvara slobodnim, iskrenim i urbanim pristupom temi vina.

Ukratko - Wine Me Up je urbani festival koji svakako vrijedi posjetiti.

Wine Me Up
B. Gradiška, Savski kej
Subota, 30 Srpanj 2022
Link: Facebook