Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija pozivaju chefove i djelatnike ugostiteljskih objekata u Makarskoj na besplatnu edukaciju 9. lipnja pod nazivom "Chefovi & vrhunske tehnike: Novi trendovi u kreiranju atraktivnih jela na bazi tradicionalnih delicija iz mora!".
Dvosatni edukativni program uz kušanje delicija počinje u 10 sati u hotelu Miramare, a cilj je unaprijediti ponudu i poslovanje u turističkoj sezoni, a posebice predstaviti ideje i tehnike na temelju kojih će se ugostiteljska ponuda učiniti poželjnijom.
„Ciljevi radionice su i kreirati posebne ponude i autorska jela na korijenima tradicije te učiniti područje Makarske rivijere prepoznatljivom turističkom destinacijom iznimne gastronomske ponude. Tom prilikom predstavit ćemo dostupne visokokvalitetne namirnice, "ready to cook" i druga inovativna rješenja za uspješnije poslovne i rezultate" - najavio je chef Željko Neven Bremec, glavni edukator ŠKMER Kuharske Akademije.
Radionica se organizira uz potporu Grada Makarske i tvrtke Centaurus, vlasnika lanca trgovina Gastro ribarnica Brač, koja će kao partner projekta osigurati “Sve iz mora!” za radionicu.
Kako je broj mjesta ograničen, molimo zainteresirane da se prijavite i osiguraju svoje mjesto pozivom (može i SMS-om) na 099 3198 961 ili mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..