Ponedjeljak, 23 Kolovoz 2021

Jeste li ih isprobali? Ovo su dva najpoželjnija after-summer tretmana!

Napisao:  G.E.T.
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Jeste li ih isprobali? Ovo su dva najpoželjnija after-summer tretmana!

Terapeuti SPAeVITA centra Terma Tuhelj preporučili su ova dva hit-peelinga za povratak kože u formu nakon mora i sunca

Koliko god nam pomažu da se opustimo i napunimo baterije, sunce i more ipak isušuju kožu i ona - baš nakon tog ljetnog razdoblja - više nego ikad prije treba regeneraciju. Ljuštenje i perutanje, hiperpigmentacija, gubitak sjaja... 'suveniri' su koje nerovito donesemo s mora. I dok preplanulu put mnogi žele što dulje zadržati, neželjene 'suvenire' želimo zauvijek pospremiti u 'najdublje ladice'. 

SPAeVITA centar Terma Tuhelj

Kako i nakon mora imati dug osjećaj ljeta, ali i revitalizirati kožu? Terme Tuhelj nude rješenje! Dva najpoželjnija after-summer tretmana isprobajte u srcu Zagorja - terapeuti SPAeVITa centra preporučuju grožđe te medi i mlijeko kao 'must have' eliksire.

SPAeVITA centar Terma Tuhelj

Mnogi pogrešno misle kako će peeling smanjiti preplanulost, no - baš suprotno! - kad koži ugasimo žeđ, ona će živnuti i pokazati svoju punu ljepotu. Spa Zagorje nježan je tretman u trajanju od 60 minuta tijekom kojeg uživate u peelingu cijelog tijela, masaži i maski od grožđa. Zašto baš grožđe? Zato što izvrsno regenerira kožu, posebice nakon izloženosti UV zrakama, poboljšava elastičnost, obnavlja kolagen i štiti od toksina. Osim toga, poseban, osvježavajući miris ono je što će vas dodatno očarati. Za one koji više vole miris i teksturu meda i mlijeka, za njih će peeling tretman Body med i mlijeko, uz regenerirajući efekt, biti i idealna uvertira u hladniji dio godine.

SPAeVITA centar Terma Tuhelj

I dok ostatak obitelj uživa u brojnim atrakcijama Terma Tuhelj, među kojima se posebno izdvaja Vodeni planet s brojnim adrenalinskim toboganima i vodenim igračkama, vi se prepustite hedonizmu. Koža će vam biti zahvalna.

Više o ostalim tretmanima Trema Tuhelj, saznajte OVDJE.