Subota, 04 Rujan 2021

Najsočniji hrvatski street food festival na novoj lokaciji  

Napisao:  G.E.T. Sandro Sklepić
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Najsočniji hrvatski street food festival na novoj lokaciji  

Trg dr. Franje Tuđmana će od 10. do 19. rujna., po prvi put ugostiti gurmanski mirisno okusni doživljaj -  Zagreb Burger Festival.

Šesto izdanje omiljenog događanja gurmana i onih koji su na dobrom putu da to postanu dovodi devet ugostitelja s bogatom ponudom burgera & tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima. 

Zagreb Burger Festival - burger u nastanku

Ove će godine burgere kreativno “flipati” već jake zagrebačke snage: El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites, dalmatinske boje branit će šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso, iz Varaždinskih Toplica nam stiže višestruko nagrađivana Reshetka International, a svoje će nove okuse predstaviti i Mate Janković s Institutom za burgere i Ivan Pažanin sa Chef’s Burger by Ivan Pažanin. Burgerski koncepti opet će vas iznenaditi, jer sprema se puno novih okusa i kombinacija. 

Zagreb Burger Festival - pobjednici ZBF2020Zagreb Burger Festival - pobjednici ZBF2020

Kao i svake godine birat ćete najbolji burger. Svaki posjetitelj će nakon kupljene delicije skeniranjem QR koda moći glasati za svoga favorita. Volim ljuto nam priprema svoje legendarno natjecanje u kušanju ljutih papričica - samo za najhrabrije, a da doživljaj bude potpun i kalorija što manje tu su i naši DJ’i Stanko Bondža, sveprisutan Ozren Kanceljak Kanca, DJ Phat Phillie, a dozu ženske vibre dodat će DJ’ice Rea, Babilonska i Niki B.

Radno vrijeme Zagreb Burger Festivala je svakoga dana od 12 do 24 sata, uz poštivanje epidemioloških mjera. 

Više informacija pogledajte na: https://www.facebook.com/ZgBurgerFestival ili https://www.instagram.com/zgburgerfestival/