Ovogodišnje Fuliranje Jungle na zagrebačkom Strossmayerovom trgu po broju sudionika manje je nego što smo navikli kod Fuliranja, međutim to nikako ne umanjuje njegovu vrijednost; baš naprotiv - tri vrhunska chefa i jedan vanserijski slastičar zadovoljit će sve vaše gastro afinitete.
Postavka festivala je idlična; puno mijesta, puno hladovine i naravno puno zelenila posebno su impresivne palme (ipak je ovo Fuliranje Jungle). Za to zelenilo zaslužna je tvtka Iris MBM koja je prepoznala ovu manifestaciju, a dobro je znati da u petak i subotu imaju prigodnu prodaju u sklopu festivala.
U kućici Garden Kitchena by Marko Palfi, možete probti nekoliko jela, ali posebno preporučujem pizzu sa fantastičnim tijestom fermentiranim 48 sati.
Kod Marina Medaka iz RougeMarina najviše ne se dojmio pulled pork sendvič (sendvič s trganom svinjetinom).
Mate Janković opet nas je oduševio s veličanstveno začinjenim hot dogom od teleće hrenovke.
Naravno na sve tri kućice možete dobiti i burger i svi su jako dobri, no meni je onaj kod Mate Jankovića ipak malo bolji, tako da mi je njegova kućica malo ispred ostale dvije.
Slastice Roberta Hromalića... Zar tu uopće treba nešto pisati? Ipak, ovog puta uz kolače imate i njihov sladoled... Dakle, to morate probati!
Naravno. uobičajeno - kućica s ginom, hladna piva i sokovi, a i kod vina imate što izabrati.
Svakako naglasiti ekipu od 11 DJ’eva koja brine o glazbenom ugođaju i radi to savršeno.
U svakom slučaju, tu možete provesti nekoliko odličnih sati opuštajući se u centru grada.
Dakle: obavezno navratiti!
Ako ne znate gdje s klincima kroz vikend, imaju kreativne radionice pa i onu izrade grafita.
Sve pohvale organizatorima za ovako odličnu manifestaciju u ovim teškim vremenima.