Vrbnik žlahtinom budi bogatu povijest te stvara modernu turističku strast Tri su elementa po kojima ću zapamtiti Vrbnik. Dva su temeljna, dok treći dolazi kao plod udruživanja prva dva i…
Kada spomenemo Brač, nekako uvijek prvo pomislimo na Bol i jednu od najpoznatijih plaža Lijepe naše. Tako je bilo i sa mnom dok nisam upoznao ekipu iz hotela 8. Predivno…
2006. godine otvorena je vinarija Bolfan Vinski Vrh (Hraščina, Hrvatsko Zagorje). Od samih početaka usmjereni su prema ekološkom i biodinamičkom uzgoju grožđa i proizvodnje vina i hrane te u konačnici…
Sedam malih naselja ili kako oni kažu sela, ima iznimno velik potencijal za razvitak eno-gastro turizma.To je nešto što im može značajno produžiti sezonu. Najbolje eno gastro ture se i…
Veljača je mjesec ljubavi, kažu. Ne znamo točno zbog čega, ali sigurno je tome doprinijela činjenica da je u veljači, točnije 14.2. Valentinovo, dan ljubavi. Često možemo čuti komentare, čak…
Putovanje na koje skoro da nisam otišao jer obaveza je bilo puno, pokazalo se kao jedno od najboljih u godini. Ekipa Gastronauta u suradnji s Electroluxom organizirala je posjet Electroluxovoj tvornici…
Tako blizu, a tako daleko... Na žalost, upravo to možemo reći za Samobor. U zadnje vrijeme pomalo zapostavljen, a nekad omiljeno izletište većine Zagrepčana. Upravo zato, ekipa G.E.T.-a odabrala je Samobor…
Treću godinu za redom, u sklopu Zagreb VINOcom festivala, udruga G.E.T. je 28.11.2014. dodjelila nagrade Bijeli grozd. Bazirajući rezultate na glasovima publike, ove godine su najbolji vinski podrumi podijeljeni u…
Mrak se polako spušta , na Mariborskom Pohorju blista prvi ovogodišnji snijeg. Nasmiješeni i zadovoljni ljudi izlaze iz hotela i odlaze u noć. Nakon zajedničkog kušanja vina, ponovno postaju neznanci,…
Lika je definitivno jedan od naših najljepših predjela; turistički, doduše, neiskorištenih. Kada dođete u Liku, kao da ste došli u drugi svijet. Sve je oko vas lagano brežuljkasto zeleno i…