Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 19 Lipanj 2019

Ljeto u Termama Laško donosi termalni odmor prepun uzbuđenja

Napisao/la:  Lollipop PR
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Ljeto u Termama Laško donosi termalni odmor prepun uzbuđenja

Bilo da ste ljubitelj aktivnog odmora, uživanja na bazenima ili spa tretmana, Terme Laško su pripremile bogatu ljetnu ponudu za svaki profil gosta, uz popust od 15% koji vrijedi isprobati

Kada se užari ljetni asfalt, idealno rješenje za bijeg od gradske žege, zasigurno je vikend getaway koji uključuje relaksaciju uz vodu i sve pogodnosti najnovijih trendova iz svijeta putovanja. Ukoliko pritom imate na umu spa i wellness tretmane upotpunjene iskustvom termalne vode koja pogoduje zdravlju i opuštanju, ispijanje slatkastih i osvježavajućih koktela pored bazena u dvoje ili obiteljski odmor pun zabave i akcije, u Termama Laško možete odabrati najbolju verziju odmora za sebe.

Ovoga ljeta tu je i neodoljiva ponuda za sve ljubitelje relaksacije daleko od gužvi na kakve ste navikli na komercijaliziranim plažama. Obiteljska ponuda uključuje pomno osmišljen i sadržajan odmor, a mališani će posebno uživati u atraktivno dizajniranom kompleksu s toboganima i bazenima u kojima je svaki detalj stvoren za zabavu.

Upravo su otvoreni i vanjski bazeni na kojima vas očekuju vodene igre, animacija za djecu, glazba, ples i niz sadržaja koji u trenu popravljaju raspoloženje.

Vruća ponuda uz popust od 15% do prvih dana rujna uključuje boravak u dvokrevetnoj sobi, polupansion, neograničeno kupanje u oba bazenska kompleksa u Thermalnom centru na prostranih 2200 četvornih metara vodenih površina te u Hotelu Zdravilišče Laško s termalnim bazenima, cjelodnevni ulaz u fitnes centar, vožnju bobkartom, poklon za djecu, različite programe animacije, rekreacije i opuštanja. Možete iskoristiti sve blagodati aktivnog odmora u prekrasnom prirodnom okruženju i uživati u šetnji i bicikliranju na dvanaest kilometara dugoj biciklističkoj stazi od Laškog do Celja. Djeca do pet godina borave potpuno besplatno kao i jedno dijete do deset godina.       

Više na www.thermana.si