Ispiši ovu stranicu

Online kazalište uživo: predstava "Velika zvjerka" 7.3.2021.

online, prijenos uživo / Zagreb, Kazalište Mala scena
Nedjelja, 07 Ožujak 2021
Napisao:  G.E.T.
Online kazalište uživo: predstava "Velika zvjerka" 7.3.2021.

Planet Art je pokrenuo potpuno inovatovan kazališni projekt - On line kazalište uživo.

Riječ je o kazališim predstavama koje se održavaju uživo, a koje putem streaminga možete gledati iz svojeg dnevnog boravka, s putovanja ili gdje god se nalazite po cijelom svijetu umjesto iz kazališne dvorane.

Predstave se prenose uživo s 4 kamere čime se kazališni doživljaj prilagođava novom mediju koji ih obogaćuje novom dinamikom u isto vrijeme zadržavajući kazališnu čaroliju.

Predstave se izvode u realnom vremenu svake nedjelje u 20h, a raspored izvođenja možete pogledati na linku https://live.planet-art.hr, gdje možete i kupiti ulaznice za streaming po cijeni od 39 kn.

On line kazalište uživo idealno je rješenje za sve koji iz bilo kojeg razloga nemaju mogućnost fizički prisustvovati kazališnim predstavama, a voljeli bi to.

Tako u kazalište sada mogu virtualno otići svi bez obzira radi li se o nemogućnosti fizičkog odlaska uslijed mjera zbog korone ili zato jer živite daleko od Zagreba ili Hrvatske.

Naravno, predstavama je moguće prisustvovati i fizički u skladu s mjerama Stožera u samoj kazališnoj dvorani, u Kazalištu Mala scena odakle se predstave prenose (link: https://www.planet-art.hr/raspored/).

U On line kazalištu uživo imamo priliku gledati tri popularne komedije Kazališta Planet Art koje su među najizvođenijim predstava u Hrvatskoj u posljednjih dvadesetak godina. To su: Velika zvjerka, Tko je ovdje lud? i Ritina škola, a u pripremi su nove odlične predstave.

Predstava Velika zvjerka jedna je od najizvođenijih predstava u Hrvatskoj u posljednjih 15 godina. S njom je 25.10. započelo Novo kazalište, a tom se prigodom obilježila i njezina 200. izvedba.

Ova komedija, koju publika dolazi gledati i po nekoliko puta, govori o lovu na posao života trojice poslovnjaka koji se nadaju da će te večeri riješiti sve svoje životne probleme i spasiti svoju tvrtku od stečaja.

Kako idu zajedno biznis i iskrenost pogledajte u urnebesnoj komediji redateljice Slavice Knežević u kojoj glavne uloge igraju Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić.

 Kliknimo na Novo kazalište! https://live.planet-art.hr/