Ispiši ovu stranicu

Online kazalište uživo: predstava "Ritina škola" 28.2.2021

Predstava Ritina škola
online, prijenos uživo / Zagreb, Kazalište Mala scena
Nedjelja, 28 Veljača 2021
Napisao:  G.E.T.
Online kazalište uživo: predstava "Ritina škola" 28.2.2021

Planet Art je pokrenuo potpuno inovatovan kazališni projekt - On line kazalište uživo.

Riječ je o kazališim predstavama koje se održavaju uživo, a koje putem streaminga možete gledati iz svojeg dnevnog boravka, s putovanja ili gdje god se nalazite po cijelom svijetu umjesto iz kazališne dvorane.

Predstave se prenose uživo s 4 kamere čime se kazališni doživljaj prilagođava novom mediju koji ih obogaćuje novom dinamikom u isto vrijeme zadržavajući kazališnu čaroliju.

Predstave se izvode u realnom vremenu nedjeljom u 20h, a raspored izvođenja možete pogledati na linku https://live.planet-art.hr, gdje možete i kupiti ulaznice za streaming po cijeni od 39 kn.

On line kazalište uživo idealno je rješenje za sve koji iz bilo kojeg razloga nemaju mogućnost fizički prisustvovati kazališnim predstavama, a voljeli bi to.

Tako u kazalište sada mogu virtualno otići svi bez obzira radi li se o nemogućnosti fizičkog odlaska uslijed mjera zbog korone ili zato jer živite daleko od Zagreba ili Hrvatske.

Naravno, predstavama je moguće prisustvovati i fizički u skladu s mjerama Stožera u samoj kazališnoj dvorani, u Kazalištu Mala scena odakle se predstave prenose (link: https://www.planet-art.hr/raspored/).

U On line kazalištu uživo imamo priliku gledati tri popularne komedije Kazališta Planet Art koje su među najizvođenijim predstava u Hrvatskoj u posljednjih dvadesetak godina. To su: Velika zvjerka, Tko je ovdje lud? i Ritina škola, a u pripremi su nove odlične predstave.

Predstava Ritina škola jedna je od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu, a u produkciji Planet Arta adaptirana je za Hrvatsku i sada se nakon nekoliko godina pauze na zahtjeve gledatelja vratila na scenu.

Predstava je to o britkoj frizerki koja upisuje tečaj književnosti na kojemu upoznaje profesora s kojim se upušta u neobičnu književno životnu pustolovinu koja ih oboje mijenja.

Prvom on line izvedbom 8. 11. obilježila se 150. izvedba 'Ritine škole', a u ulogu šarmantne Rite od Nataše Janjić Medančić preuzela je Vanda Winter. Predstavu je režirao Marko Torjanac koji i igra šarmantnog i rezigniranog profesora Pravdana kojemu frizerka Rita mijenja život.

 Kliknimo na Novo kazalište! https://live.planet-art.hr/

Predstava Ritina škola
online, prijenos uživo / Zagreb, Kazalište Mala scena
Nedjelja, 28 Veljača 2021