Četvrtak, 01 Srpanj 2021

Izaberite Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene 2021

Napisao:  G.E.T.
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Izaberite Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene 2021

"Vino je glamour."- ističe Tomislav Stiplošek, predsjednik udruge G.E.T. i idejni začetnik Izbora Vinske Dame i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene, koji se prvi put održao prošle godine.

Vinari privlače pažnju javnosti, a posljedica toga je, naravno, marketing za njihova vina, dok na globalnoj sceni oni automatski postaju svojevrsni ambasadori hrvatskog vina; ne samo svoje vinarije, nego općenito.

"U želji da istaknemo ljude koji su prepoznali vrijednost takve situacije, organizirali smo ovaj izbor, a možda najjači motiv je da one, koji to još nisu prepoznali, uputimo u pravom smjeru.", kaže Stiplošek

Publika glasa za svoje favorite putem ankete, a žiri će ocjene poslati direktno uredništvu G.E.T. Reporta. Glasovi publike donose su 50% ocjene, a ocjene žirija 50%. Nominirani su vinari i djelatnici vinarija koji su istaknuti u javnosti.

Pogledajte nominirane predstavnice i predstavnike vinarija i dajte glas svojim favoritima. 

Imajte na umu: osobni stil, karizmu, način komunikacije,... uključujući javne nastupe, osobni pristup prezentaciji, marketing na društvenim mrežama i uopće komunikaciju s medijima i publikom, ali nemojte zanemariti vina.

Upute za glasanje:

Odaberite Dame i Gospodu (jednu ili više osoba prema vlastitom izboru) kojima dajete svoj glas i na dnu pritisnite gumb "Submit". 

Glasanje publike je završilo. 

U tijeku je prikupljanje ocjena žirija. 

Želite li biti u tijeku i među prvima dobiti nove informacije o Izborima? Prijavite se na mailing listu:  http://eepurl.com/hHvAk5

Hvala!

Medijski pokrovitelji izbora Vinske Dame i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene 2021.

Gospodarski listMenu - magazin za turizam i gastronomijuRelaxino  - wellness sport holiday portal