Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 23 Prosinac 2020

Glamurozni nokti za ulazak u 2021. godinu

Napisao:  G.E.T.
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Glamurozni nokti za ulazak u 2021. godinu

Nova godina, nove mi! Svaka žena voli ući u Novu godinu u savršenom izdanju i zato u ovo doba beauty saloni imaju mnogo posla. Bez obzira na to hoće li Staru godinu provesti jednostavno ili svečano, ni jedna žena neće zanemariti nokte.

Glamurozni nokti za ulazak u 2021. godinuUredne ruke i nokti pokazuju koliko brinemo o sebi i u današnje vrijeme im se pridaje puno važnosti. O trendovima i idejama za "novogodišnje" nokte razgovarali smo s Leonarom Gorupić, mladom i talentiranom vlasnicom Leonara nails & makeup salona. S položenih preko 10 raznih edukacija iz oblikovanja i umjetničkog ukrašavanja noktiju, Leonara je stekla i pravo da i sama vodi usavršavanja za profesionalce i početne edukacije za sve zainteresirane u svojem salonu.

Kakve bi nokte Vi preporučili za doček 2021. godine?

Dugi ili kratki, glitter, french ili jednobojni, sve to ovisi o stilu osobe i tome što ona voli. Kroz 2020. godinu prošli su razni trendovi noktiju, a pojavili se i neki novi. Za doček Nove godine preporučila bih nekoliko glamuroznih stilova.

French dizajn

French, kao jedan od najstarijih dizajna za nokte uvijek je elegantan i jednostavan. Za ulazak u Novu godinu možemo ga ukrasiti s nekoliko novogodišnjih motiva ili pak klasičan bijeli French zamijeniti glitterom čime dobivamo zabavne i u isto vrijeme elegantne nokte.

Glamurozni nokti za ulazak u 2021. godinuGlamurozni nokti za ulazak u 2021. godinu

Glitter nokti

Što više šljokica to bolje! Nova Godina je vrijeme kada svi želimo biti veseli i nadati se boljem sutra, a što nas to podsjeća na veselje i zabavu više od šljokica?

Za one koje vole ipak malo manje oku upadljive nokte, glitter se kombinira s drugim dizajnima. Primjer je jednobojni nokti s iznimkom, tj. jedan nokat ukrasimo glitterom dok su ostali jednobojni.

Glamurozni nokti za ulazak u 2021. godinuGlamurozni nokti za ulazak u 2021. godinu

Za one odvažnije

3D dizajn jedan je od trendova za koje sam ove godine imala brojne upite. Ulazak u Novu godinu slavimo jednu noć, ali zima još traje. 3D zimski dizajn na noktima sigurno će privući brojne poglede.

Glamurozni nokti za ulazak u 2021. godinuGlamurozni nokti za ulazak u 2021. godinu

Jednobojni nokti

Svaka se boja noktiju uz popularan nail art pretvori u novogodišnje nokte, no samo jedna je simbol energije kakvu želimo imati kroz čitavu 2021. godinu. Crveni nokti oduvijek su bili u trendu, a tu će i još dugo ostati. Uz metalik efekt oni postaju još energičniji.

Glamurozni nokti za ulazak u 2021. godinu

Bez obzira na ovu tešku godinu i sive dane koje nam je donijela, uđite u 2021. godinu sretni i veseli, a da bi ju dočekali s lijepim i glamuroznim noktima, javite se u Leonara nails & makeup salon na broj 099/4581378 i dogovorite svoj termin.

Više fotografija Leonarinih radova možete pogledati na njenom Instagram profilu.

 

 

Srodni sadržaj (po oznakama)