Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 26 Listopad 2020

Novi hit - maskica od medicinskog pamuka s antibakterijskim djelovanjem

Napisala:  G.E.T. Nikola Zoko
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Novi hit - maskica od medicinskog pamuka s antibakterijskim djelovanjem

O maskicama se stalno priča kao o modnom detalju. No, njezina je funkcija puno važnija od toga kako nam maska stoji i spaja li se s našom odjećom. Više od modela, važnija je njezina tkanina! Predstavljamo domaći proizvod-antibakterijsku maskicu Oktan koja ima antibakterijsko djelovanje!

Od kada su se pojavile na tržištu, maskice su postale ona sigurnosna barijera između nas i svijeta koji nas okružuje. Treba li ona biti medicinska, pamučna ili… Koliko nas štiti jedan sloj od pamuka, jedan sloj sintetike, što se događa s maskom nakon jednog nošenja… samo su neka pitanja na koja svakog dana pronalazimo odgovore. Posebno sad kad smo izbombardirani ni malo dobrim vijestima o brzini širenja virusa Covid19.

Kako bi sebi i svojim najmilijima pružili najbolju mogući zaštitu u ovom ludom vremenu o maskici treba razmišljati dalje od toga kako njezina boja i print pristaje našoj osobnosti i spaja li se s odjevnom kombinacijom. Materijal od kojeg je napravljena pola je zaštite. Ostalu polovicu čini pravilna upotreba (nošenje, fiksiranje na lice i pažljivo skidanje).  Upravo zato u fokus dolazi novitet modnog brenda Oktan- dvoslojna higijenska periva višekratna maska. Na prvu izgleda poput bilo koje druge bijele maske, no kad je stavite na lice i proučite deklaraciju vidite razliku u odnosu na sve što nas okružuje na tržištu!

Dvoslojna higijenska periva višekratna maska napravljena je od tzv. medicinskog pamuka s antibakterijskim djelovanjem, koja uvelike smanjenje prijenosa respiratornih kapljica. Sa svoje površine odbija ulje i vodu te je dezinficirana antibakterijskim i antivirusnim postupkom proizvodnje. Ovo je jedinstveni materijal s potpunom podrškom bi – ome tehnologije. Drugim riječima dok je nosite štitite sebe od zaraze, ali i ljude koji vas okružuju.

Tkanina je certificirana međunarodnim standardom ispitivanja i nosi certifikat soft chemicals ,devan a uvoznik i proizvođač gotovog proizvoda u RH je modni brend Oktan.  Maskica dolazi u dvije veličine- mala i velika!