Gastronomija

O restoranima, hrani, delicijama... Recepti, recenzije, savjeti...

Utorak, 14 Srpanj 2020

Lov na istarsko blago

Napisao Ivana Begović
(Reading time: 1 minute)
U buzetskim šumama, pod bogatom istarskom zemljom zakopano čeka lovce pravo gastronomsko blago – istarski bijeli i crni tartuf.   Lov na tartufe iskustvo je koje treba doživjeti, a kada to…
Ponedjeljak, 06 Srpanj 2020

Batak grill u novom ruhu

(Reading time: 1 minute)
Batak grill na golf terenima u Zagrebu je napravio veliki makeover i zaživio u svom punom sjaju!  Riverside Golf Zagreb je tako, kao atraktivna lokacija koja privlači sve golfere i…
Nedjelja, 05 Srpanj 2020

Burger koji morate probati

Napisao Tomislav Stiplošek
(Reading time: 1 minute)
Ako ste kojim slučajem, iz ovih ili onih razloga, u vrućem Zagrebu, eto nešto za vas. Krenimo lagano, kad popusti vrućina, u šetnjicu savskim nasipom; da se malo oslobodimo stresa…
(Reading time: 1 minute)
Jedinstvena hrvatska mozzarella na policama METRO-a Hrvatska mozzarella vrhunske kvalitete renomirane istarske mljekare Latus ekskluzivno je dostupna profesionalnim kupcima METRO-a. Uz fior di latte mozzarellu napravljenu po tradicionalnoj napolitanskoj recepturi,…
(Reading time: 1 minute)
Kulinarski asortiman brenda MAGGI obogaćen je s dva noviteta koji će unijeti nove mirise i okuse omiljenim jelima. U vrijeme kada briga o zdravlju i pravilnoj prehrani zauzimaju visoko mjesto…
(Reading time: 1 minute)
Renomirani chefovi hrvatskih restorana s MICHELINOVOM zvjezdicom predstavljaju hrvatsku gastro scenu na popularnom australskom gastro portalu Chef's Pencil. Riječ je o suradnji koju je na australskom tržištu pokrenula Hrvatska turistička…
(Reading time: 1 minute)
Nedjeljni brunch u hotelu Esplanade Zagreb već je godinama tradicija. Prekrasan, opuštajući ambijent sa zapanjujućim pogledom na legendarnu Oleander terasu, raskošan izbor jela uključuje bogat izbor tradicionalnih, ali i inovativnih…
(Reading time: 1 minute)
Med i sir čovjek pravi i konzumira od davnina. Nekada su ove namirnice imale isključivo prehrambenu ulogu, no danas nam predstavljaju mnogo više. Sir i med su savršena baza za…
(Reading time: 1 minute)
METRO Hrvatska dodijelio je Michelinova priznanja hrvatskim restoranima koji su uvršteni u Michelinov vodič za 2020. godinu. Radi se o ukupno 70 hrvatskih restorana, čime je hrvatska gastro scena ove…
Ponedjeljak, 22 Lipanj 2020

Mladi slastičar iz Zagreba za kojeg ćete sigurno još čuti

Napisala Andrea Pančur
(Reading time: 1 minute)
Koliko rano se može prepoznati da je netko stvoren da radi deserte? Kod Božidara Akrapa recimo, to je postalo očito dosta rano. On sada, s 18 godina ima edukacije, iskustva…
Stranica 21 od 34